avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... nereguli harta primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

nereguli harta primarie

Am , cumparat un teren de faneata, de la un proprietar, am verificat actele, harta, la registrul agricol al primariei si pe harta si faptic locul pe care l-am cumparat are in lateral si spate vecini iar in fata este toata latura la drum .Deci pe harta emisa de primarie si faptic locul este la drum, intre mine si drum nu mai apare nici un loc .Dupa 1 an de zile primaria vine si imi spune ca intre locul meu si drum ar mai fi 3 metri, ceea ce s-ar intinde pe toata lungimea locului meu.Acolo ar vinde ei unei persoane care creste albine.Cred ca este un fapt de coruptie, deoarece pe actele mele emise de aceeasi primarie, si care s-au masurat si intabulat cu toate actele legale in favoarea mea , nu exista dupa cum spuneam invocata diferenta de pamant. Daca reuseste asta , primarul imi inchide tot accesul la loc, eu cumparand-ul anume pentru ca este cu toata lungimea la drumul de acces. Ce pot sa fac? Cum sa-mi apar drepturile? Am vreo sansa?
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 10:24, 13 Martie 2013
Sa inteleg ca este intabulat in cartea funciara dreptul de proprietate asupra terenului respectiv? In acest caz, nu prea vad cum poate primaria sa vanda altcuiva fara o actiune in instatna in rectificarea cartii funciare. Si mai ales in ce calitate vinde primaria?
Ultima modificare: Miercuri, 13 Martie 2013
Ciprian Maftei, Consilier juridic
primarul zice ca vine cu G.PS.-ul si masoara din nou si ca de la mine la drum ar mai fi cei 3 metri invocati de ei.Dar la intabulare si la dobandirea mea a actelor legale nu au zis acest lucru, din harta lor de cadastru, locul meu fiind primul de la drum.Dupa parcela mea este calea de acces. Primarul poate sa schimbe harta cu parcelele proprietarilor dupa cum gandeste el ?
fara actiune in instanta in rectificarea cartii funciare nu poate face modificari de capul lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme certificat de urbanism ionutserban ionutserban Buna Ziua! In ultimele 2 saptamani am niste probleme destul de mari cu primaria dupa cum urmeaza. La inceputul anului am achizitionat un teren rezultat in ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate ContSters278009 ContSters278009 Am cumparat o parcela de teren extravilan , l-am intabulat , am toate actele legale, si l-am ingradit. Langa suprafata de teren (partea) aflata de-a lungul ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare catalinc753 catalinc753 Buna ziua Am platit din luna august 2015 in doua transe suma necesara pentru efectuarea documentatiei cadastrale si intabularea a 10 parcele teren ... (vezi toată discuția)