avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru si intabulare

Buna ziua

Am platit din luna august 2015 in doua transe suma necesara pentru efectuarea documentatiei cadastrale si intabularea a 10 parcele teren extravilan si am inminat copiile legalizate dupa acte catre reprezentatul unei societati autorizate, cu promisiunea ferma ca in 15 zile va efectua cadastrul, iar apoi ca in 30 de zile intabularea. De atunci au trecut aproape 8 luni si mi-a tot motivat ca lucrurile treneaza din cauza intirzierii la Cartea Funciara.
Este posibil sa dureze atita timp si ce imi ramine de facut?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2016
catalinc753, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin rmz , utilizator 21:32, 25 Septembrie 2019
Solicitati un nr de inregistrarea documentelor la OCPI, iar apoi verificati pe siteul ANCPI stadiul exact al lucrarilor
Va multumesc! Am incercat asta din luna august 2015, solicitind numerele de inregistrare la OCPI pentru a putea urmari stadiul lucrarilor pe site-ul acestora, mi-a tot promis ca mi le trimite, de la o zi la alta, de la o luna la alta, in februarie 2016 sa imi spuna ca a fost nevoie sa schimbe formularele, care s-au modificat intre timp, alalteieri mi-a promis din nou, fara sa le si primesc, desi i le-am cerut, estimind ca va dura alte 2 - 3 saptamini. Nu mai am nicio incredere! Nici macar nu cred ca le-a depus pina acum! Ii pot da si numele firmei sa se poate feri de aceleasi necazuri si alti cetateni....
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2016
catalinc753, utilizator
Firma este SC BADITACAD SRL-D BAILESTI
Azi m-a chemat in Bailesti si m-a facut sa-l, astept toata ziua ca sa-mi inmineze actele.
Aviz amatorilor .
Buna ziua daca ma poate si pe mine cineva .am si eu o problema. Azi am fost la primărie sa vin sa îmi măsoare și mie curtea .Si au venit la mine un angajat de la primărie sa îmi măsoare. Si mia zis ca eu am mai puțin metri de cit am pe titlu .Ca asa a zis vecinul .Si nu e de acord să revină metri care ii am eu .adică 1368 metri și va rog sa imi calculați și mie .am pe hârtia de la primărie .12.5.m.latime la un capăt.si la cel ant capăt.am 14.20.m si lungimea o am de 104.metri va rog dacă ma poate si pe mine cineva .si ce trebuie sa Fac sa fie bine .va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocpi intarzie intabularea vix vix In 8 iunie 2015 am incheiat la un birou notarial un act de donatie in calitate de bebneficiar. Actele au fost depuse la OCPI pentru intabulare si am primit un ... (vezi toată discuția)
Modificare date cadastrale fara consimtamant stefan_a. stefan_a. modificare date cadastrale fara consimtamant am cumparat un teren in 2015. acesta este rezultat din dezmembrarea unui teren . ulterior partea din terenul mare ... (vezi toată discuția)
Cadastre incorecte sau inselatorie? wdy77 wdy77 Am o nelamurire...eu am un teren intravilan de 1876mp pe care am facut cadastrul in oct 2010 fiind 1906 mp masurati in cadastru...vecinii mei vor sa vanda si ... (vezi toată discuția)