avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Studii universitare initiate inainte de sistemul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Studii universitare initiate inainte de sistemul Bologna

Buna ziua.
Diploma de licenta obtinuta in urma unor studii universitare de lunga durata de 4 ani, initiate in 2002 si finalizate in 2006, echivaleaza cu diploma universitara de master?
Mentionez ca pe suplimentul de diploma nu este mentionat Sist. Bologna respectiv cele 3 cicluri ale sale.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:15, 13 Septembrie 2014
Respectivul articol din LEN se refera la studii de lunga durata, cu sau fara credite, absolvite inainte de introducerea sistemului Bologna. Dv. nu aveti studii de lunga durata echivalent master de vreme ce aveti mai putin de 300 de credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii de eligibilitate pentru ocuparea unei functii publice de conducere laura-ioana laura-ioana Buna seara! in situatia unor studii universitare de lunga durata, finalizate in 2006 cu titlul de Economist licentiat, mai este necesar master sau studii ... (vezi toată discuția)
Echivalare master pentru studiile universitare incheiate inaintea sistemului bologna Daniela_Dudu Daniela_Dudu Studiile universitare incheiate inaintea sistemului Bologna sunt echivalate cu master? De ex. Licenta la drept 1998 sau o diploma la politechnica in 1989? Stiu ... (vezi toată discuția)
Diploma de invatamant superior de lunga durata 42MELANIA 42MELANIA Buna ziua, Diplomele absolventilor de invatamant superior de lunga durata sunt echivalente cu diplomele de master? Multumesc (vezi toată discuția)