avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Problema Asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Problema Asigurare

Buna ziua, ma aflu in situatia platii unei asigurari foarte mari dat fiind faptul ca masina este inmatriculata pe numele meu si am varsta de 22 ani. As dori sa cedez masina tatalui meu. Intrebarile sunt urmatoarele : 1.la notariat trebuie facut un contract vanzare-cumparare sau exista termenul de cedare si presupune aceleasi aspecte? 2. daca sunt platite toate taxele inclusiv cea de timbru,pot folosi doar o dovada a platii in vedere intocmirii dosarului de inmatriculare sau trebuie platita taxa inca o data? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cristian Amarascu , Mediator 15:10, 4 Septembrie 2014
1. se face act vanzare - cumparare la un centru de "acte auto"(am vazut diferite denumiri in tara).
2. se merge cu chitantele la administratie si se solicita actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
Vanzari auto pastorcici_raimondo pastorcici_raimondo ce pasi trebuie parcursi pt vanzarea unui automobil proprietate catre o alta persoana? (vezi toată discuția)
Taxa auto norby2 norby2 Buna seara . 1. Pentru recuperarea taxei auto ce documente sunt nevoie? Se poate recupera taxa fara sa ajung in instanta? Am fost la ANAF si au spus ca nu ... (vezi toată discuția)