avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sunt discriminatã?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sunt discriminatã?

Sunt profesor învăţământ primar titulară din anul 2011 cu gradul II.În acest an şcolar s-a schimbat directorul.Acest director vrea să mă mute în altă unitate şcolară pe un post cu valabilitate 1 an aducând în locul meu o persoană debutantă.
Poate fi considerat acest fapt o discriminare?
Cel mai recent răspuns: ciobanulacramioarairina , utilizator 16:54, 18 Septembrie 2014
Sesizati ISJ. In orice caz, daca va fi restrangere, intrati toate, indiferent unde aveti postul.
,,Într-o şcoală directorul face legea ,,
Este o absurditate acest lucru . Directorul nu poate face legea intr-o scoala, cred ca el le poate incalca cu buna-stiinta.

Discriminare nu poate fi in cazul mentionat de dvs, cel mult un abuz in functie.
Ce măsuri pot să iau?
O sesizare la ISJ sau la Ministerul Educatiei.

Alte discuții în legătură

Restrangere de activitate in invatamant marimalutan marimalutan Buna. Sora mea este profesor titular intr-o comuna unde mai este un titular de aceeasi specialitate. Din anul scolar 2013-2014 scolile din comuna se vor ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)