avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despre cecuri- recuperare depuneri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despre cecuri- recuperare depuneri

la cecurile cu dobinda si cistiguri in autoturisme de 5000 lei se pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:55, 5 Septembrie 2014
Nu mai aveti ce recupera, suma din cont e mai mica decat va costa drumul pana la agentia CEC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec-ul cu castiguri in autoturisme daniela.ilea daniela.ilea Buna ziua,ma poate lamurii si pe mine cineva.Am un cec de 5000 lei cu castiguri in autoturisme din anul1985,nu stiti ce se intampla cu aceste cecuri ?,am vazut ... (vezi toată discuția)
Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Referitor la cec-urile cu dobinda si cistiguri in autoturisme FLORY1962 FLORY1962 In anii dinainte de revolutie la cec se emiteau librete cu dobinda si cistiguri in autoturisme cu valoare fixa de 5000 lei. Am inteles ca respectivele sume ... (vezi toată discuția)