Buna ziua !
In primul rand , scuze daca a mai fost postata aceasta intrebare , dar nu am reusit sa o gasesc .
In Noiembrie , 2011 am facut un accident ( fara victime , fara depunere plangere , fara despagubiri <cred ca a reparat-o pe casco> ) . Aveam alcool 1,45 la prima recoltare de sange , 1,3 la a doua (singura victima am fost eu , daca e relevant) .
In decembrie am primit acea foaie , cum ca permisul meu este anulat ( din data de 11 Decembrie / 2011 ) . Nu am avut bani pentru un avocat , deci am lasat lucruri sa mearga de la sine . De atunci si pana in prezent , dosarul meu inca este la Politia Rutiera ( inca nu a ajuns la procuror ) , ofiterul care se ocupa de caz , scuzandu-se in diferite feluri (am stat 1 an si jumatate sa caute un martor <taximetrist> pe care inca nu l-a gasit) + diverse alte motive (s-a schimbat legislatia , s-a schimbat procurorul , noul procuror este in concediu samd.) Intrebarea/ grija mea este urmatoarea : tinand cont ca a trecut destul de mult timp si dosarul meu (probabil) este plin de praf printr-un sertar , are rost sa ma "agit" pe la rutiera , sau exista o perioada dupa care dosarul se anuleaza ? (auzisem din diverse surse ca dupa 5 ani , dosarul se "sterge" , sau ceva de genul)
Va multumesc !