Buna ziua!
Am Primit astazi ,o amenda prin posta,dupa un incident din data de 01.09.2014,in care am fost agresata si cu tentativa de talharie de o vecina bolnava psihic ,am sunat la 112 si astazi ma trezesc cu amenda pentru deranjarea linisti si ordini publice,deoarece politistul care a venit era deranjat ca am sunat la 112 si nu la sectia de sector de care apartin.
Cum se procedeaza pentru a contesta aceasta amenda abuziva care este de 500 lei.
Am facut si o sesizare la protectia copilului ,pentru a face o evaluare psihologica copilului minor de 2 ani care era cu mine in momentul abuzului .Respective are dosare la politie de la multi vecini si nu s-a intamplat nimic pana acum ,este si in proces de evacuare din apartament pentru neplata intretinerii.
Impotriva procesului verbal de contraventie puteti sa faceti plangere pe care o depuneti la judecatorie in termen de 15 zile de la comunicare.
Daca doamna este bolnava psihic, posibil sa fie pusa si sub interdictie ,nu raspunde penal pentru faptele sale.