ieri un prieten a fost prins de catre angajatii carrefour furand o parte dintr-un obiect in valoare de 10 lei. a fost dus intr-o camera,i sa cerut buletinul,i sau luat datele personale si a fost fotografiat....nu sa chemat politia,obiectul a fost achitat pe loc,fapta a fost recunoscuta,dar sa completat un formular...intrebarea mea este ce se face cu acel formular??? se afiseaza undeva???
Va multumesc frumos pentru rapsuns, d-le avocat. Politia nu a fost sesizata atunci, iar eu nu am semnat vreun proces-verbal, doar formularul mentionat anterior. Eu sper sa nu se faca plangere, mai ales fiindca agentii de paza mi-au spus cand am fost eliberat ca "data viitoare nu mai scap asa de simplu". Ce sa mai zic, nici nu ma mai pot duce in respectivul magazin de rusine...
Daca totusi se face plangere, o sa am cazier?
As spune ca e tentativa,avand in vedere ca ati fost prins.Insa oricum prejudiciul ar fi fost mic,deci cred ca scapati cu 18 ind.1.O mustrare sau mustrare cu avertisment.Eu insa nu as face asa ceva niciodata,mai ales daca ai avut o buna conduita,e pacat sa iti completezi cazierul.