avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din supermarket

ieri un prieten a fost prins de catre angajatii carrefour furand o parte dintr-un obiect in valoare de 10 lei. a fost dus intr-o camera,i sa cerut buletinul,i sau luat datele personale si a fost fotografiat....nu sa chemat politia,obiectul a fost achitat pe loc,fapta a fost recunoscuta,dar sa completat un formular...intrebarea mea este ce se face cu acel formular??? se afiseaza undeva???

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters293988 , utilizator 00:46, 20 Iunie 2013
Va multumesc frumos pentru rapsuns, d-le avocat. Politia nu a fost sesizata atunci, iar eu nu am semnat vreun proces-verbal, doar formularul mentionat anterior. Eu sper sa nu se faca plangere, mai ales fiindca agentii de paza mi-au spus cand am fost eliberat ca "data viitoare nu mai scap asa de simplu". Ce sa mai zic, nici nu ma mai pot duce in respectivul magazin de rusine...
Daca totusi se face plangere, o sa am cazier?
As spune ca e tentativa,avand in vedere ca ati fost prins.Insa oricum prejudiciul ar fi fost mic,deci cred ca scapati cu 18 ind.1.O mustrare sau mustrare cu avertisment.Eu insa nu as face asa ceva niciodata,mai ales daca ai avut o buna conduita,e pacat sa iti completezi cazierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din carrefour, un sfat va rog utilizatorxxl utilizatorxxl 2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li ... (vezi toată discuția)
3 articole nescanate auchan Antonio29 Antonio29 Buna seara domnu’ avocat, sunt disperat in momentul de fata, deci va rog sa mi scuzati exprimarea. Am fost acum 2 zile la Auchan, vorbeam la telefon cu ... (vezi toată discuția)
Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)