avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces in absenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces in absenta

Buna ziua,

Imi puteti explica va rog ce inseamna "Adresa expert" ca solutie pentru un proces?

Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Adresă expert

La termenul anterior procesul a fost amanat pentru citez "Pentru administrarea probei cu expertiza."

Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Septembrie 2014
ContSters322619, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:54, 5 Septembrie 2014
La termenul trecut s-a dispus efectuarea unui raport de expertiză în cauză iar până la acest termen expertul nu l-a efectuat și depus la dosar. Prin urmare, instanța a revenit cu adresă la expert și i-a pus din nou în vedere să depună raportul. Așa se procedează, stați liniștit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata recasatorit, care nu permite accesul expertului in vederea efectuarii expertizei DanutSandel DanutSandel Buna ziua,mama mea este decedata de mai bine de trei ani,iar tatal meu sa recasatorit,eu am deschis succesiunea de pe mama,iar dupa cate am inteles dupa cinci ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA 1.Bunicul a decedat in anul 1975 , au ramas sotia supravietuitoare si cei 2 copii. In anul 2012 luna februarie a decedat tatal meu (fiul natural al bunicului ... (vezi toată discuția)
Reprogramare convocare de catre expert mihai1667 mihai1667 Am fost citat de catre expertul contabil pentru a ma prezenta astazi, luni, la ora 9 dimineata,cu toate documentele necesare intocmirii raportului de expertiza ... (vezi toată discuția)