avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Retea telefonie mobila
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Retea telefonie mobila

Buna,
lansez o intrebare in legatura cu portatea de la o retea de telefonie mobila la alta. Daca sunt abonat pe 2 ani si contractul expira in martie 2015 pot obtine portatrea la alta retea alegand tot un abonament , fara a mai fi obligat sa platesc abonamentul initial? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 20:00, 5 Septembrie 2014
trebuie sa platiti abonamentul pana la finalul acestuia, adica in martie 2015 , dupa care puteti face o cerere de portare in alta retea , pastrand numarul acutal siva puteti alege un alt abonament mai convenabil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)
Prelungire tacita orange romania dilemamare dilemamare Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani! Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o \"oferta\" cum fac toti ... (vezi toată discuția)