avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Un SRL poate face un contract de comodat auto pentru a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Un SRL poate face un contract de comodat auto pentru a scapa de o masina?

Buna ziua!
Am o Dacia Logan din 2005, inmatriculata pe firma, si vreau sa o vand. Viitorul proprietar ar trebui sa plateasca o mie si ceva de euro timbru de mediu, asa ca iese din discutie vanzarea directa.
Intrebarea mea e daca pot face un contract de comodat intre SRL si viitorul proprietar persoana fizica, legal, la notar?
Iar daca nu, ce alte solutii am sa dau masina?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 10:02, 6 Septembrie 2014
Buna ziua,
Nu puteti face un contract de comodat deoarece societatea comerciala este o entitate cu scop lucrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la o pf care nu e proprietar in acte-ajutor!!! claudia_edi27 claudia_edi27 Buna ziua, Am achizitionat recent o masina facand act de v-c cu persoana respectiva dar aceasta nu e proprietar in acte..... Situatia e asa: -masina a fost ... (vezi toată discuția)
Procura auto pentru europa gabi332002 gabi332002 Buna ziua,sunt proprietarul fizic unui autovehicul care a fost inmatriculat in Romania pentru prima data in 2006 adica nu s-a platit taxa de prima ... (vezi toată discuția)