avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Polita RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Polita RCA

Buna ziua. Am nevoie si eu de o parere / sfat / sugestie ...

Sunt proprietarul unei masini a carui polita RCA este in jur de 1500 RON pe 6 luni. Masina este pe numele meu, am 24 ani. Am inteles de la un broker daca fac un act comodat la un notar intre mine si tatal meu o sa platesc mai putin polita rca. Recomandati sa fac acest lucru ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2014
wh1sp3r, utilizator
Cel mai recent răspuns: Insurance Recovery System , Avocat 21:24, 14 Septembrie 2014
se poate face asa ceva ?
Contractul de comodat transfera un alt drept (de folosinta) si nu cel de proprietate. Legea acorda despagubiri proprietarilor asigurati. In opinia mea, in caz de dauna nu sunteti asigurat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita asigurare rca pe numele comodatarului mihainicolau mihainicolau Buna seara. Numele meu este N.M , domiciliez in mun. GL si sunt proprietarul unui autoturism pe care urmeaz sa il dau in folosinta prin contract de ... (vezi toată discuția)
Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Refuz plata dauna rca nesu nesu In data de 29.11.2010 fiul meu a avut un accident rutier din vina exclusiva a celuilalt sofer. Am mersin data de 30.11.2010 la firma de asigurari a acestuia ... (vezi toată discuția)