avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotararea definitiva poate fi atacata ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotararea definitiva poate fi atacata ?

Buna ziua,
daca o hotarare este numita ,,definitiva,, fara a sti de existenta procesului respectiv-proces civil se poate ataca? mai exista vreo speranta la contestatie?
Cel mai recent răspuns: ELENA VASILE - Birou de Mediator , Mediator 15:10, 6 Septembrie 2014
Buna ziua,

pentru ca un profesionist sa va raspunda la aceasta intrebare trebuie sa citeasca hotararea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Cale de atac zllatan zllatan Va rog sa ma ajute cineva : Mai exista alta cale de atac la contestatie in anulare pe civil? va multumesc mult cu respect (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare feel feel Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o contestatie in anulare. Am introdus o contestatie in anulare pe motivul ca procedura de citare nu a fost ... (vezi toată discuția)