avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac

Va rog sa ma ajute cineva : Mai exista alta cale de atac la contestatie in anulare pe civil? va multumesc mult cu respect
Cel mai recent răspuns: zllatan , utilizator 16:56, 15 Martie 2016
Conform art.508(4) NCPC"Hotararea data in contestatie in anulare este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata."
Buna ziua,
Din pacate NU!
Cu tot respectul dnul coleg Gabriel Klein Kiritescu,vedeti art.508(4) NCPC, deci DA.
Va multumesc cu respect ,deci pot sa atac conf.NCPC ART.508 alin (4) aceasta noua contestatie se judeca tot la curtea de apel ? sau la ICCJ va multumesc
Conform art.505(1) NCPC"Contestatia in anulare se introduce la instanta a carei hotarare se ataca."

Alte discuții în legătură

Cale de atac extraordinara dxt_morgan dxt_morgan Buna ziua, doresc sa mi ziceti va rog, ce cale de atac mai pot folosi in urm situatie ? Am pierdut custodia minorului, in cauza judecata la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Instanta de judecata nu a cercetat fondul cauzei icabulancea icabulancea Am deschis un proces intrucit persoana autorizata care a intocmit documentatia cadastrala a modificat limita de proprietate (am formulat Plingere impotriva ... (vezi toată discuția)
Hotarare civila fara cale de atac andrep andrep La o hotarare civila far cale de atac, pot face cotenstantie in anulare ? sau mai exact pot face ceva pentru anularea hotararii? Multumesc mult! (vezi toată discuția)