avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere fara permis sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere fara permis sub influenta bauturilor alcoolice.

Am fost eliberat conditionat din pedeapsa de 4 ani(nu infractiune rutiera nici cu violenta),dupa 1an si 9 luni am fost prins conducind fara permis sub influenta bauturilor alcoolice .Am vre-o sansa ca pedeapsa sa nu fie cu executare ? Va multumesc .
Ultima modificare: Duminică, 7 Septembrie 2014
gard, utilizator
nici o șansă. să sperăm că veți ajunge acolo unde trebuie.
Nici o mila pentru cei care se urca bauti la volan!Inconstienta ,tupeu....trebuie pedeapsa maxima!...si mai ales nu detinea nici permis.....bine ca nu s-a intamplat vreo tragedie!
veti fi judecat intr-un nou dosar penal , si se va adauga si restanta ramasa din eliberarea conditionata.
ati recidivat intr-un mod grav .
Da, nu se observa sa aveti vreo sansa sa scapati de o pedeapsa cu executare.
Conform NCP, instanta va revoca liberarea iar pedeapsa stabilită pentru aceasta noua infractiune se adaugă la pedeapsa anterioară neexecutată ori la restul rămas neexecutat din aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice; recidiva siacobici siacobici este vorba despre fratele maeu care este recidivist.A fost arestat pt.lovitura cauzatoare de moarte si a primit 6 ani jumate,in 2002.In 2005 a fost eliberat pt ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan- savarsirea infractiunii in termenul de incercare- consecinte ionut2017 ionut2017 Buna ziua,un urma cu 2 ani am primit o pedeapsa de doi ani cu suspendare si 5 de incercare pt furt,de curand am fost prins baut la volan,CE mi se poate ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis elly8831 elly8831 Un prieten a condus o masina fara permis si cu numerele provizorii expirate,dar acesta este recidivist,s-a eliberat in 2014 dupa o pedeapsa de 4 ani,din care a ... (vezi toată discuția)