bunicii mei nicolae si anica au avut 4 fete .--ionica , nela , lia , tudorita . in anul 1970 bunicul nicolae a decedat - sa facut succesiune - au ramas mostenitori bunica anica si fiica lor tudorita , celelalte fete ionica ,lia ,nela ,au renuntat la mostenire . in anul 2000 a decedat fica lor nela . in anul 2005 a murit bunica anica , iar in anul 2006 a murit fiica lor tudorita . in anul 2009 a decedat fiica lor lia . in viata a ramas fiica lor ioana . intrebare --eu sunt gabi fiica lui tudorita . atat mama tudorita cat si tata sunt decedati . au locuit in constanta in casa cu chirie de iglac . dupa decesul parintilor mei am predat casa primariei constanta . acum doresc sa deschid succesiune dupa bunicii nicolae si bunica anica decedati ,dar notarii din jud braila refuza sa-mi primeasca actele pe motiv sa fac succesiune mai intai la constanta , dupa parintii mei ,apoi sa deschis succesiune dupa bunici . ce pot face ....eu la constanta nu am ramas cu nimic ,casa am predat-o primariei . altceva nu au avut parintii mei . nu pot deschide succesiune dupa bunici ,,,,,va rog astept un raspuns cum sa procedez , ,,,
Cel mai recent răspuns:
cyan , moderator
12:33, 7 Septembrie 2014