avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis - Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis - Plangere contraventionala

Curand mi s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioada de 30 de zile, intr-un alt judet decat cel de domiciliu. Ulterior, am facut plangere contraventionala impotriva procesului verbal unde mi s-a eliberat certificatul de grefa pentru a-mi ridica permisul de conducere. Cand am ajuns sa il ridic mi s-a mentionat ca permisul meu va ajunge intr-o perioada de 20 de zile deci cu vreo 5-6 zile peste dovada inlocuitoare permisului. Ce este de facut in aceasta situatie?

P.S. Daca voi pierde procesul atunci permisul va fi suspendat 30 de zile, deci la un simplu calcul eu stau fara permis 30+6 zile = 36 de zile.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 17:48, 8 Septembrie 2014
Va prelungiti dovada inainte ca aceasta sa expire. Din experienta, sa stiti ca cele 20 de zile pot sa fie mai multe.
Va rog si unde trebuie sa ma duc pentru prelungire..
La politie - serviciul rutier din raza dvs. de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat grefa wox wox Buna seara, Am si eu o nelamurire cu certificatul de grefa.Acum cateva zile mi s-a ridicat permisul auto si cineva ma sfatuit sa fac contestatie si pe baza ... (vezi toată discuția)
De unde imi ridic permisul suspendat in alta localitate? Andreiysu Andreiysu Buna seara. Am contestat in instanta un proces verbal de contraventie cu sanctiunea suspendarii dreptului de a conduce pe o perioada de 30 de zile (abuziva ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)