avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala- nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala- nelamurire

Buna ziua,
va rog un raspuns: am depus la Ministerul Public o plingere penala pentru abuz in serviciu si acum am depistat ca este vorba si de o deturnare de fonduri.Pot reveni la plangerea initiala si cu acest art.din CP sau trebuie sa depun o alta plangere.
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: anais_andra , utilizator 20:53, 7 Septembrie 2014
Buna ziua,
Daca este vorba de acelas faptuitor, DA, puteti sa faceti revenire si sa adaugati si aceasta fapta penala.
Daca cele doua au legatura va fi o singura cercetare penala.
Prin infractiunea de deturnare de fonduri se aduce atingere activitatii autoritatilor sau institutiilor publice, as spune ca un denunt ar trebui sa depuneti, nu sunteti dvs vatamat.
va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva agentului de politie!? michaelj michaelj ce pot face impotriva unui agent de politie care a dat dovada de partinire in \"rezolvarea\" dosarului in care eu sunt parte vatamate? pot face plangere la ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar penal markomarius1 markomarius1 Buna seara, Cine mi-ar putea oferii niste lamuriri cu privire la un dosar penal in care am calitate parte vatamata: -am suferit un accident rutier, fiind ... (vezi toată discuția)
Judecata aledical aledical Se poate judeca un caz de delapidare fara a depune plingere la politie , si a deschide un proces la tribunal direct? (vezi toată discuția)