avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Legea 161/2010 nerespectare contract cesiune abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Legea 161/2010 nerespectare contract cesiune abonament

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este posibil sa renunt la un abonament la o companie de telefonie mobila fara a plati taxa de reziliere deoarece am incheiat un contract de cesiune al unui abonament si nu l-au respectat.

Treaba sta in felul urmator:

Tatal meu a trecut abonamentul de pe numele sau pe numele meu. Trecerea s-a realizat printru contract de cesiune acum 2 luni iar compania de telefonie mobila inca il factureaza pe tatal meu desi dupa prima luna in care am semnalat eroare inca nu au remediat problema.

Pot renuntat la acest abonament in baza legii 161/2010 ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila legea 161/2010 cristi_cj cristi_cj Buna , in urma cu un an am semnat un contract cu o companie de telefonie mobila (un abonament) iar acum m-am prezentat la un ghiseu pentru a notifica aceasta ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractelor de telefonie mobila natalia_serban natalia_serban Buna Ziua! Am o intrebare, care inca nu si-a gasit un raspuns. Sa va prezint situatia. Din anul 2009, am renuntat la un abomanent pentru 4 numere din ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila sicosul sicosul Buna ziua, Am un abonament la o firma de telefonie mobila, ianuarie 2010, cu numar portat din vodafone si cu achizitionarea unui telefon mobil la un pret ... (vezi toată discuția)