avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Evitarea dublei finantari
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Evitarea dublei finantari

Am participat la un curs de ECDL cu finantare europeana printr-un proiect POSDRU, in anul 2012. Pot semna declaratia privind evitarea dublei finantari daca doresc sa urmez un curs de Inspector resurse umane, tot cu finantare europeana printr-un proiect POSDRU? In declaratie este mentionat: "declar pe propria răspundere că nu am mai beneficiat de nicio alta finantare europeana prin Fondul Social European, Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, pentru activitati similare cu cele ale proiectului POSDRU xxxxx Sustinerea egalitatii de sanse si promovarea...". Ce inseamna activitati similare? Sunt doar cele legate de cursuri/acticitati pe tema resurselor umane sau orice fel de curs facut cu finantare europeana prin proiect POSDRU?
Cel mai recent răspuns: Elena_Andreea , utilizator 08:33, 8 Septembrie 2014
activitati similare :
dupa dex:
SIMILAR, SIMILARE - este adj. si inseamna: analog, apropiat, asemănător, asemenea, corespondent, înrudit, (înv.) asemănat, podobnic, semănător.
Puteti urma prin POSDRU cate cursuri doriti/ gasiti, dar acestea sa nu fie similare-conform definitiei de mai sus. Cursul ECDL si cel de Inspector resurse umane nu sunt similare.

Ultima modificare: Luni, 8 Septembrie 2014
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri gratuite prin fonduri europene Andy26 Andy26 Buna ziua, Sunt interesata sa ma informez daca am dreptul legal sa urmez mai multe cursuri de formare profesionala (gratuite) prin intermediul fondurilor ... (vezi toată discuția)
Project european pentru retea de avocati internationale cu sediul in romania Alvaro Liniers Alvaro Liniers Asa am auzit ca profesiile liberale are `posibilitatii sa faca proiecte european si sa obtin fonduri nerrembulsabile. Cineva a facut astfel de projecte, in ce ... (vezi toată discuția)
Finantare dubla posdru marie89 marie89 Buna ziua! Am si eu o nelamurire! Am urmat un curs de Manager Proiect cu finantare prin POSDRU (250 lei) iar de curand am terminat un curs de Inspector ... (vezi toată discuția)