avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cursuri gratuite prin fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cursuri gratuite prin fonduri europene

Buna ziua,
Sunt interesata sa ma informez daca am dreptul legal sa urmez mai multe cursuri de formare profesionala (gratuite) prin intermediul fondurilor alocate de Uniunea Europeana. Am urmat un curs de contabilitate primara si de engleza nivel bussines la fundatii diferite, deci cu proiecte POSDRU in domenii diferite.
In prezent, m-am inscris la alta fundatie pe proiectul de finantare a unui curs de Inspector resurse umane. Desi la inscriere mi s-a explicat ca fiind un proiect
intr-un domeniu diferit, am acest drept, as vrea sa stiu cu exactitate daca am procedat corect. Ce lege exista in acest sens ?!
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 15:01, 27 Aprilie 2015
Puteti urma cursul de inspector de resurse umane, nu este dubla finantare fiind cursuri cu calificari diferite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea dublei finantari Elena_Andreea Elena_Andreea Am participat la un curs de ECDL cu finantare europeana printr-un proiect POSDRU, in anul 2012. Pot semna declaratia privind evitarea dublei finantari daca ... (vezi toată discuția)
Dubla finantare bursa posdru, bursa de studiu danielw danielw Bună ziua, Masteratul la care m-am înscris face parte din sistemul integrat de programe de masterat - PROMISE\" - POSDRU/86/1.2/S/61810, proiect selectat ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru a primi sarcina de a calcula salarii valita valita Buna ziua! In unitatea noastra compartimentul de resurse umane calculeaza salariile. In compartimentul de resurse umane se ocupa de salarizare 2 persoane ... (vezi toată discuția)