avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbarea categoriei de folosinta a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbarea categoriei de folosinta a pasunilor/pajistilor si a terenurilor cultivate cu vita de vie

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un teren agricol. Vanzatorul spune ca o parte din teren este in acte teren arabil, o parte pasune si o parte vita de vie. Desi este trecut astfel in acte(nu stiu exact ce acte), el sustine ca de fapt este tot arabil(asa il munceste).

In cazul de fata, daca cumpar acel teren, as putea sa-i schimb categoria de folosinta in arabil integral, luand in considerare noile legi?

Va multumesc nespus,

Corneliu

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren agricol in pasune vasilescu40 vasilescu40 detin o suprafata de 8,5 ha din care 2,5 ha sunt pasune, restul este teren arabil (pe un deal unde a fost o tentativa esuata de cultura vita de vie si unde au ... (vezi toată discuția)
Gradina familiala si pasune viorel_gheorghe viorel_gheorghe detin de curand un teren incadrat ca pasune, l-am cumparat paraginit si plin de spini, nu a mai fost folosit ca pasune (daca asa a fost) de foarte mult timp, ... (vezi toată discuția)