avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firme nou infiintate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firme nou infiintate

ce impozite platesc firmele nou infiintate in cursul anului la bugetul de stat?
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 08:56, 9 Septembrie 2014
Daca firma nu desfasoara activitate nu plateste impozite la bugetul de stat.
Daca firma desfasoara activitate plateste impozite la bugetul de stat in functie de vectorul fiscal,respectiv daca are angajati plateste impozit pe venit(salarii),daca ete platitor de TVA plateste TVA ,daca est platitor de impozit pe profit plateste acest impozit,daca este microintreprindere plateste acest tip de impozit,daca are constructii speciale plateste taxa pe constructii special etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector fiscal Marius M Marius M Bine v-am gasit! In noiembrie 2014, un grup de 4 prieteni au infiintat un SRL. In actele de infiintare intocmite de o firma de \\"infiintari firme\\", firma ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl suciugeorgeta suciugeorgeta Ce pasi trebuie sa urmez pentru a infiinta un srl? sunt 2 asociati,sediul social la parintii unuia dintre ei activitatea principala magazin alimentar intr-un ... (vezi toată discuția)
Producator marian-george marian-george buna seara,as dori sa incep o afacere cu produse cosmetice naturale,mai exact sa le produc eu legal ,cu autorizatie de la ministerul sanatatii,autorizatie ... (vezi toată discuția)