avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proces verbal de sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

Proces verbal de sechestru

In anul 2013 a fost formulata o cerere de executare silita de catre un birou judecatoresc fara a primi vreo citatie si fara posibilitate de aparare in instanta. In luna mai acest an mi s-a pus proprire pe salariu si mi se retine in contul acestiu birou executor judecatoresc din salariu. Astazi am primit o instiintare de la acest birou un proces verbal de sechestru pe autoturismul proprietate personala. Ce pot sa fac in continuare cind se vireaza din luna mai o anumita suma din salariu pentru acest debit si cu ce drept poate sa faca asa ceva fara o hotarire judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 15:23, 8 Septembrie 2014
Executarea silita se face in baza unui titlu executoriu ( hotarare judecatoreasca, contract de imprumut etc. ). Eu zic ca ar fi bine sa luati legatura cu executorul pentru a vedea exact pentru ce anume sunteti executata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita poprire mariana07 mariana07 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale pe care nu l-am mai putut achita, si am primit azi o instiintare \\\\"infiintarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Executare silita si sechestru mary7 mary7 Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? In luna mai 2014 angajatorul a primit instiintare pentru o executare silita de care a luat act si incepind cu luna iunie ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)