avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare bolnav cu probleme psihice
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare bolnav cu probleme psihice

Buna ziua, am o intrebare. Un bolnav cu schizofrenie paranoida incadrata in acest moment cu grad de handicap 2, poate beneficia la urmatoarea analiza a dosarului cu grad de handicap unu ? ( adica cu insotitor ? )

Alte discuții în legătură

Bună seara! fratele meu in vârstă de 27 ani are hiv este încadrat ... Nnnnnh Nnnnnh Bună seara! fratele meu in vârstă de 27 ani are HIV este încadrat cu handicap gradul grav fara însoțitor acum a fost diagnosticat și cu schizofrenie ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap - persoana bolnava de schizofrenie paranoida burlanraduionut burlanraduionut Buna ziua. Sotia este bolnava de schizofrenie paranoida diagnosticul primindu-l in anul 2011 la varsta de 30 ani. In urma depunerii dosarului pentru ... (vezi toată discuția)
Handicap grad 1 cristina _519 cristina _519 Buna ziua, pentru o persoana cu handicap grad 1 , care nu a fost încadrată in câmpul muncii, beneficiază doar de indemnizația de însoțitor și ... (vezi toată discuția)