avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zi libera ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zi libera ?

va rog sa-mi comunicati, daca data de 15 septembrie, este sau nu zi libera pentru parintii bugetari.
In caz afirmativ, va rog sa-mi specificati si actul normativ respectiv.
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: htt , utilizator 12:55, 9 Septembrie 2014
Pana in prezent, prima zi de şcoală liberă nu va fi 15 septembrie 2014, deoarece proiectul de lege trimis la Camera Deputaţilor din luna martie, nu a intrat în comisii pentru avizare.
Este doar o propunere legislativa deocamdata. Solutia: solicitare concediu fara plata/ invoire.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

prima zi de scoala, libera sau nu pentru parinti Centrul Medical Alexis Centrul Medical Alexis Buna ziua, Este oficial ca prima zi de scoala sa fie libera pentru parinti? Exista un document care reglementeaza aceasta prevedere? Multumesc. (vezi toată discuția)
Propunere legislativa referitor la grupa deosebita ! ovis67 ovis67 Buna ziua, pe 15 martie dl Dragos Niculescu redactor pe acest sait a publicat un articol referitor la modificarea legii 263/2010 privind grupa de munca ... (vezi toată discuția)
Modificari legislatie lucii67 lucii67 buna ziua,as dorii daca se poate sa imi spuneti daca sa aprobat proiectul normativ privind obligatia administratorilor de bloc de a afisa lunar la vedere langa ... (vezi toată discuția)