avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatie stradala artist plastic
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatie stradala artist plastic

Buna ziua,
Un artist plastic strain (pictura cu spray-uri) doreste sa vina in Bucuresti cateva zile si sa faca o demonstratie in Centrul Vechi sau in alta zona a Bucurestiului (parc, inca nu s-a hotarat). Binenteles ca o sa incerce sa si vanda picturile realizate atunci.
Are nevoie de autorizatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: destrugs , utilizator 17:58, 10 Septembrie 2014
Nu stie nimeni? Persoana respectiva a fost in aproape toate capitalele europene. In cele mai multe nu a avut nevoie de nimic, in unele platea o taxa si primea un aviz. Astfel de artisti ii intalnesti peste tot in Europa. Mi-e greu sa cred ca la noi nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament contruit ilegal Liviu131 Liviu131 Am nevoie de cateva pareri legate de o situatie si poate cineva cunoaste mai bine realitatea din sistem. Am inchiriat un apartament printr-o agentie condusa ... (vezi toată discuția)
Contestare proiect fe - uat roxana75 roxana75 Buna ziua, Se poate contesta un proiect aprobat din FE, beneficiar fiind o autoritate publica, de catre un tert - persoana fizica/gup de persoane direct ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de acest cosmar? cainele unui vecin latra; alt vecin face zgomot cu masina fzc fzc Ziua buna.Sunt in pragul disperarii. Am 53 de ani, locuiesc aproape de centrul Brasovului si traiesc zilnic un cosmar. Langa mine locuieste o persoana care ... (vezi toată discuția)