Buna ziua ! Intentionez sa imprejmuiesc un teren intravila. Am depus proiectul in vederea obtinerii certificatului de urbanism si apoi a autorizatiei de constructii .
Din respect pentru vecini , conform legii vecinitatii , am solicitat ajutor din partea dumnealor lovindu-ma de refuz atat financiar cat si ajutor fizic .
M-am interesat la Primaria de domiciliu deoarece dumnealor cred ca nu s propritarii de drept .
Vecinul din partea staga vorbeste in van ..deoarece proprietarul este un nepot care nu si a declarat rubrica la registru agricolului cu privind actul de vanzare cumparare sau taxa de succesiune iar celalat asemenea se da drept proprietar dar nu declara pentru a nu plati impozit figureaza ambii vecini cu proprietari decedadti dar dumnealor au contracte de vanzare cumparare dar nu txa de succesiune deoarece trebuia sa treaca pe la primarie .
Vreau sa i actionez in instanta si doresc sa le fac un inscris pentru a avea proba la dosar ca le am comunicat intentiile mele .
Cum aflu cine sunt proprietarii , primaria nu are o evidenta clara si sunt foarte nepasatori .
Multumesc
urmaresc contributia jum/jum..eu m am saturat sa i desput..lipsit de modestie..dar pana sa vin pe strada nu aveau nici lumina ..lenea e mare..am rugat primaria sa vina sa ne monteze neon(bec) deoarece 3-4 stalpi erau neiluminati..iar localnicii nepasatori..
Acum vreau sa contribuie conform l;egii vecinitatii