avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Criterii evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Criterii evaluare

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : in firma se actualizeaza toate fisele de post cu acordul salariatilor, dar totodata vrem sa modificam si criteriile de evaluare, tot cu acordul salariatilor. Daca aceste criterii de evaluare sunt specificate in fisa postului, actualizata, si va fi semnatura salariatilor, mai trebuie intocmit act aditional cu aceste criterii de evaluare ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 10 Septembrie 2014
Potrivit art.17 C.mun. :
...
(3) Persoana selectata in vederea angajarii ori salariatul, dupa caz, va fi informata cu privire la cel putin urmatoarele elemente:
...
e) criteriile de evaluare a activitatii profesionale a salariatului aplicabile la nivelul angajatorului;
....
(4) Elementele din informarea prevazuta la alin. (3) trebuie sa se regaseasca si in continutul contractului individual de munca.
...

Asadar, trebuie incheiat act aditional la c.i.m., in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie ,loc de munca si salariu arinacc arinacc Am primit o adresa prin care mi se cere acordul pentru modificarea CIM (functia ,locul de munca si salariul) fara nicio alta explicatie.Salariul este mai mic ... (vezi toată discuția)
Riscurile specifice postului lavinia_buciumas lavinia_buciumas buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti daca e obligatoriu sa fie trecute in cim RISCURILE SPECIFICE POSTULUI ?sau sa se incheie un act aditional la ... (vezi toată discuția)
Aceeaşi muncă, timp de lucru diferit daruta daruta Buna seara, întrebarea mea este următoarea: este normal ca la un concurs pentru postul de operator text imagine, după ce au fost admiși 6 candidați, ... (vezi toată discuția)