avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... deschidere srl in timpul ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

deschidere srl in timpul ccc

Sunt in concediu crestere copil pana in decembrie 2014 si vreau sa - mi deschid un magazin naturist , un SRL . Mai beneficiez de plata indemnizatiei?
Sotul ar putea intra in concediu crestere copil in locul meu?
MULTUMESC!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
danauzu, utilizator
Cel mai recent răspuns: danauzu , utilizator 15:00, 10 Septembrie 2014
1. Daca deschideti o SRL va trebui sa renuntati la plata indemnizatiei pentru CCC.

2. Daca sotul indeplineste conditiile pentru a beneficia de CCC atunci poate intra el in CCC pana se termina acesta.
Multumesc, raspunsurile dvs. m-au ajutat intotdeauna. Care ar fi conditiile pe care sotul ar trebui sa le indeplineasca , are 12 luni lucrate inainte de nasterea copilului?
Daca deschid SRL ul pe numele sotului ii afecteaza jobul, poate continua sa lucreze si in acelasi timp sa fie si administrator?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
danauzu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului DianaStefania DianaStefania Buna ziua Eu am nascut in 16 decembrie 2012 si sunt in concediu de crestere a copilului pentru 2 ani. Ma intereseaza cand trebuie sa ma intorc la serviciu, ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal de 1 luna vivi23ro vivi23ro buna ziua daca pe 26 noiembrie 2014 copilul implineste 2 ani si tatal nu a luat inca concediu crestere copil, as vrea sa stiu daca trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Copil nascut inaintea datei de 01.03.2012 ccc mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Ma aflu in concediu de CCC. Am optat pentru varianta de 24 luni. Sotul meu indeplineste si el conditiile de a beneficia de indemnizatie dar ne ... (vezi toată discuția)