avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CIRCULATIE TRAFIC DUPA DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CIRCULATIE TRAFIC DUPA DIVORT

Fosta circula dupa divort cu masina noastra care figureaza pe numele meu. Cum pot face sa ii interzic sa circule? posibilele amenzi vor venii pe numele meu. Ma gandesc sa platesc rovigneta pe 1 an de zile. Daca o prinde fara ITP care expira in decembrie ..banuiesc ca nu patesc nimic. Inca nu am bani sa bag partaj dar exista o modalitate sa ii interzic sa circule cu masina?
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 19:17, 11 Septembrie 2014
asteptati ITP-ul si mergeti in service si luati placutele de imatriculare . asa nu mai are ce face .
cei de la service , va vor da dreptate daca le documentati ca masina va apartine .
Fosta circula dupa divort cu masina noastra


Pana cand veti partaja bunurile, acestea vor fi comune. Nu puteti sa-i interziceti sa circule cu autoturismul in acest moment,din pacate. Incercati o solutionare pe cale amiabila pana la solutionarea legala.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
Raluca Iliescu, Avocat
pai care cale "amiabila"...sa-i zice , putem sa o abordam , atunci cand vin de plata amenzi ? ca sigur politia sau CANDNR vor timite amenzi pe numele proprietarului din acte....nu pe bunul comun .

am sa platesc rovigneta ...

daca o prinde fara ITP si fara RCA ea va platii amenzile. La rovigneta ar venii pe numele meiu. Excese de viteza nu are. si oricum daca o prinde radarul primeste puncte penalizare si amenda.

platesc rovigneta 120 lei si apoi impozitul iar chitantele le folosesc la partaj sa plateasca si ea jumatate.
iti vor venii si amenzile pentru viteza tot pe numele proprietarului masinii , ma refer la acele poze facute de camere.
daca o prinde fara ITP, s-ar putea sa nu mai aveti ce partaja... si chiar daca intervine vre-un avocat care stie mai bine cum sta treaba , il invit sa detaileze cum a rezolvat problema in caz ca s-a confruntat cu asa ceva , ma refer la ITP .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat anouke anouke Buna ziua. In urma separarii de sotul meu, acesta din urma cand aplecat de acasa a luat si masina , care este pe numele meu. Problema este ca el circula cu ea ... (vezi toată discuția)
Circulatie auto inscris pe numele altuia catalin6916 catalin6916 Buna seara,sunt nelamurit cu o problema:am cumparat o masina de curand(dacia solentza)si am auzit mai multe pareri.cat pot circula cu masina pe numele ... (vezi toată discuția)
Partaj masina andreiionel andreiionel am divortat de curand si avem bun comun o masina. Eu m-am mutat la oras iar masina este la fosta. Pot cere pana la partaj sa imi cedeze actele ... (vezi toată discuția)