avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin- nu am antecedente penale, prejudiciu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin- nu am antecedente penale, prejudiciu recuperat

Buna ! As avea o intrebare . In cazul unui furt . Obiectul a fost recuperat si platit , dar ramas al firmei . Politia nu a fost chemata .
Exista termen ca in maxim cat timp se poate pune plangere ? Se poate rezolva cu simpla amenda ? Multumesc .
Daca nu s-a depus plangere nu sunt probleme.
In fata locului nu s-a intamplat nimic. dar exista termen ca in maxim cat timp se poate pune plangere ? Pot afla cumva daca au depus plangere ?
Plangere pot depune si peste un an sau doi daca vor dar nu cred ca se vor complica pt ca este deranj...
Trebuia sa dea declaratii,etc...
E vorba de un magazin . Sa merg inapoi sa incerc sa discut cu ei sau mai bine nu fortez daca totusi nu au chemat politia ...

Editat de moderator simonette12- motiv pct. 2.13 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 11 Septembrie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, iar in masura in care mai aveti intrebari suplimentare legate de acesta subiect, sa continuati discutia aici (pct.3.3 din Regulament).
anonymus20 a scris:

Buna seara !
E vorba de un furt intr-o comerciala .
Obiectul a fost recuperat si platit , ramas al firmei . Problema e ca bonul fiscal a ramas la ei . Au datele mele , dar nu am scris nici o declaratie , nu am semnat absolut nimic . Nu au chemat politia . Oare daca nu au chemat politia , o sa depuna plangere ?
Exista termen ca in maxim cat timp poate sa puna plangere ?
Daca am sa primesc citat si va trebui sa merg la politie , o sa ma bage la puscarie sau imi vor da o amenda ?
Cu ce pot scapa ?
Cazierul mi curat , n-am facut nici o infractiune nici nimic in viata mea . Va rog frumos sa ma ajutati , sunt foarte speriata .
Va rog din suflet sa ma ajutati . Va multumesc .

avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

V-am mai raspuns.
Nu va mai stresati.
Nu ajungeti la inchisoare.

av_silvia_margineanu a scris:

Dupa cum prezinți situația, nu ar trebui sa pățești ceva, dar ai mare grije in continuare, sa nu devină obicei...

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala - intelegere intre parti eagle24ro eagle24ro Buna ziua! Acum 6 zile am avut o neintelegere cu un client si acesta a depus o plangere la politie pentru iseslaciune. Intre timp am rezolvat problema pe cale ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin iupitzu iupitzu Buna ziua. Am incercat sa sustrag de la Lidl niste haine. Am facut niste cumparaturi, iar cand am ajuns la casa, am pus doar produsele alimentare pe banda. ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la pretentiile civile wst wst Buna ziua! In urma cu cativa ani a fost spart apartamentul in care locuiam si hotul a fost prins. Acum am primit o citatie in care sunt chemat in calitate ... (vezi toată discuția)