avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual de munca

Buna ziua,
cerind prin cerere scrisa copii ale actelor din dosarul personal am vazut ca aveam contract individual de munca si fisa postului semnat in anul 2011 de a carui existenta nu stiam(nu ni s-a adus la cunostita) semnat de altcineva (nu stiu cine). Mentionez ca primul contract individual de munca l-am semnat in 2003 in care era specificat ca durata de lucru era de 12 ore cu 36 repaos, la al doilea timpul de lucru se reduce la 8 ore desi in pontaj apar ca lucrind 12 ore.
ce as putea face in aceste cazuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 11 Septembrie 2014
Puteti depune o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

De asemenea, puteti solicita ITM-ului un extras REVISAL cu privire la situatia contractuala existenta in baza de date la acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract demunca, respectat sau nu? ganciumonica ganciumonica in contractul de munca semnat se specifica: 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana, dar se lucreaza 12 cu 36 fara sa se tina cont de repaosul saptamanal sau de ... (vezi toată discuția)
Patronul refuza sa incheie contract de munca ani40 ani40 Ma numesc Ionita Anisoara,am fost angajata din anul 2007 la un magazin de la mine din comuna unde am dat carnetul de munca,spunandu-mi k voi fii angajata cu ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)