avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... decizie irevocabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

decizie irevocabila

Buna ziua,
Avand in vedere ca intr-un proces al unei persoane fizice impotriva unei banci comerciale s-a dat o decizie irevocabila privind plata ratelor creditului in chf la cursul acordarii din 2007,ce s-ar putea face(inafara unui alt proces impotriva bancii)din punct de vedere legal pentru a putea beneficia de acelasi rezultat si alte persoane aflate in aceesi speta?
Multumesc si astept raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 13:55, 16 Septembrie 2014
Doar prin proces in care sa invocati practica judiciara, respectiv acea sentinta. Insa la noi intara practica instantelor nu este izvor de drept- adica nu exista obligatia sa se tina cont de ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit franci delia1211 delia1211 Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca in franci elevetieni in valoare de 46 000 chf din anul 2007. Cand am ridicat banii a fost cursul 1.845 ... (vezi toată discuția)
Folosirea altor sentinte david - adrian1 david - adrian1 intr-un litigiu de munca, pot face referire la alte sentinte date de alte instante?acestea sunt spete asemanatoare, in care au fost sustinute aceleasi motive ... (vezi toată discuția)
Rata in franci elvetieni oana_mvm oana_mvm Am un imprumut in franci care s-a dublat din nefericire pt mine.........ce pot sa fac ;cui sa ma adresez ? Am tot auzit la radio de o solutie ......dar oare ... (vezi toată discuția)