avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata taxei de timbru in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata taxei de timbru in recurs

Nu stiu cit sa platesc pentru taxa de timbru pentru recurs .Pot astpta sa mi se comunice de la judecătorie suma de platit pentru taxă sau se anuleaza imediat cererea de recurs?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:29, 11 Septembrie 2014
Cererea de recurs nu va fi anulată imediat. Întâi vi se va pune în vedere să timbrați și, bineînțeles, vi se va comunica și care este suma pe care trebuie să o plătiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cerere de chemare in judecata emilalex emilalex pentru arenunta la cererea de chemare in judecata trebuie sa o timbrez inainte cu toata suma pe care treb sa o achit cu titlu de taxa de timbru? eu renunt la ... (vezi toată discuția)
2 onorarii de avocat/taxa timbru modica/scutire ContSters83715 ContSters83715 1) daca am doi avocati si pun chitante de la amandoi se admit automat amandoua la cheltuieli de judecata daca castig?multumesc 2) daca am platit o suma ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca timbrez insuficient? smeagull smeagull Buna ziua, Vreau sa depun o actiune insa nu stiu care trebuie sa fie taxa de timbru. Ce se intampla procedural daca voi depune odata cu actiunea o taxa ... (vezi toată discuția)