avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acord tacit
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acord tacit

Am facut o cerere la Parchet pentru acordarea dreptului de circulatie intr-o cauza in care sunt cercetat penal.
Daca nu am primit niciun raspuns in termenul legal de 30 zile ma pot prezuma de faptul ca cercerea mi-a fost aprobata tacit? Baza legala va rog.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 12 Septembrie 2014
Aprobarea tacita nu opereaza in aceste situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire permis conducere pe perioada cercetarii penale niculaucarmen niculaucarmen in urma unui accident de circulatie intervenit intrucat contravenientul nu a adaptat viteza de deplasare la carosabilul acoperit cu polei, intrand astfel in ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis florinio29 florinio29 buna ziua . acum 7 luni am fost prins baut la volan iar azi mi_a venit decizia de la parchet insemnand scoaterea de sub urmarire penala,amenda de 1000 lei ... (vezi toată discuția)
Durata proces conducere cu permisul suspendat robi193 robi193 Buna ziua, Am facut urmatoarea ilegalitate: conducere cu permisul suspendat (prima abatere) De atunci au trecut 2 luni jumatate si nu mai stiu nimic ce ... (vezi toată discuția)