avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Doua popriri ptr acelasi credit
Discuție deschisă în Executare silită

Doua popriri ptr acelasi credit

Buna ziua ,am un credit la care mi s-a facut o poprire la Casa De Pensii de 100 ron iar la banca unde am cardul de pensie Bcr inca o retinere de 200ron ptr acelasi credit .Este posibil sa se faca 2 retineri in aceeasi luna pentru acelasi credit?Daca nu,ce pot face ptr a mi se retine doar de la Casa De pensii?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:09, 12 Septembrie 2014
Trebuie sa obtineti o adresa de la Casa de Pensii pe care sa o duce-ti la banca si sa le aratati ca vi se retine din pensie.Poprirea nu poate fi mai mare de 1/3 din venit.
Am pensie de 1140ron eu.La sfarsitul lunii iulie 2014 am depus la casa de pensii o cerere in care sa primesc un desfasurator sa ii spun asa al popririlor din pensie .Ieri am primit plicul iar in foaie imi spune asa :''La cererea dvs inregistrata ,va raspundem : In luna aprilie 2014 intervine o poprire cu rata lunara de 100lei conform adresei de infiintare poprita emisa de catre B.E.J Matei....Anexam prezentei copii dupa actele ce au stat la baza popririi". As putea merge la banca cu aceste foi?
Incercati la banca sa vedeti ce spun.
Pot fi intelegatori sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate ori se poate retine din pensie intr-o luna de acelasi creditor? popovici_ioan popovici_ioan Buna ziua ,am un credit la care mi s-a facut o poprire la Casa De Pensii de 100 ron iar la banca unde am cardul de pensie Bcr inca o retinere de 200ron ptr ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate amana instituirea popririi salariale pana cand executorul trimite toate documentele stabilite prin lege znicolae9 znicolae9 Buna ziua , Suntem o mica firma recent infiintata ,care se confrunta cu o problema legata de instituirea unei popriri salariale. In fapt, am primit din ... (vezi toată discuția)
Proprire salariu romydan romydan sunt in executare silita pentru un credit la BCR cu ipoteca pe apartament luat in aprilie 2010 pe o perioada de 20 de ani.mi-a fost blocat contul de salariu in ... (vezi toată discuția)