avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Clauze in contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Clauze in contract


am mers la unul din magazinele orange pt a intreba cum pot urmari programele tv pe tableta sau smartphone. mi-au spus ca trebuie sa fac un abonament la orangetv si voi putea urmari posturile dorite. am facut abonamentul si am plecat multumit. dupa 5-6 luni am plecat in concediu si locatia respectiva, in varful muntelui, neavand tv am zis sa accesez posturile tv. surpriza - unele emisiuni nu erau transmise. am sunat la cei de la orange si le explic situatia, iar raspunsul lor a fost ca acele emisiuni nu au drept de transmisie pe internet. le-am spus ca nu este corect ca nu au scris in contract asa ceva si le-am cerut rezilierea contractului orangetv deoarece nu pot viziona emisiunile dorite. au spus ca ei nu raspund de problemele create de terti, dar eu nu am incheiat contractul cu tertii ci cu orange. este corect sa nu treaca aceasta informare in contract? in contractul semnat de mine nu este scris nimic de transmiterea partiala a unor posturi tv sau emisiuni si nici de acele drepturi invocate de serviciul clienti. considerati ca nu sunt indreptatit sa cer rezilierea contractului invocand aceasta situatie?


[nu mai scrieti cu majuscule}
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Maria Munteanu , Avocat 05:56, 14 Septembrie 2014
buna dimineata,

inainte de orice, este recomandabil sa verificati atent clauzele contractului de abonament la sectiunea incetarea/rezilierea abonamentului.

zi buna!
Ultima modificare: Duminică, 14 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu orange tv gicone66 gicone66 Buna ziua, intrucat furnizorul de televiziune Orange TV mi-a scos din grila de programe canalul LooK Tv doresc rezilierea contractului , intrucat nu sunt ... (vezi toată discuția)
Orange Petrina l Petrina l Bună seara, scuzați deranjul vin și eu cu o problema : tatăl meu a fost sunat de un operator de la Orange dacă dorește o tableta cu doar 80 lei ... (vezi toată discuția)
Executare silita dannamicaela dannamicaela Eu sunt stabilita in strainatate, in 2013 venind in tara am dorit sa-mi fac un contract la o companie de televiziune pentru a avea programe romanesti. Totul a ... (vezi toată discuția)