avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Migratia alesilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Migratia alesilor

Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la asa zisa ``migratia alesilor``
1.Un consilier local ales pe listele unui anume partid, daca doreste sa devina independent, dupa data depuneri cererii la primarie( pentru ca am inteles ca acolo la secretarul primariei se depun cererile) i se poate retrage sprijinul politic(exmatriculat din partid din diverse motive si prin variate mijloace) si poate pierde calitatea de consilier?
2. Mai trebuie sa isi dea si demisia din partid?
3. Exista un anume model de cerere ? Daca da, as fi recunoscatoare cui ma poate ajuta cu un model. Daca nu macar cu o idee de formulare.
Multumesc anticipat tuturor celor care ma vor ajuta, pentru sunt convinsa ca si acum ca de fiecare data cand am apelat voi gasi sprijin.

Alte discuții în legătură

Ordonanta 55/2014 stefan29 stefan29 buna ziua ! imi puteti spune ce se intampla in cazul meu dupa ce va povestesc urmatoarea problema : am semnat o adeziune la PLR (partidul liberal reformator ) ... (vezi toată discuția)
Renuntare mircea_ghe84 mircea_ghe84 Buna ziua! Vin cu o intrebare un pic aparte si doresc sa nu se interpreteze ca avand vreo implicare politica. Ridic , doar din punct de vedere juridic, ... (vezi toată discuția)
Pierderea calitãþii de consilier local clarias clarias Bună seara.Am şi eu o nelămurire-dacă unui consilier local i se retrage sprijinul politic de către partidul pe listele căruia a candidat(este exclus din ... (vezi toată discuția)