avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ordonanta 55/2014
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ordonanta 55/2014

buna ziua ! imi puteti spune ce se intampla in cazul meu dupa ce va povestesc urmatoarea problema : am semnat o adeziune la PLR (partidul liberal reformator ) si acceptanta de primire in partid si le am depus la primarie ,mai precis la secretarul primariei conform ordonantei 55/2014 privind migratia politica .,PLR inca nu este partid inregistrat legal ,are unele probleme la tribunal .Intrebarea mea este ,fiind ales local imi pier functia dupa cele 45 de zile daca partidul nu este inregistrat ,sau raman in fostul partid ,PPDD !
As putea sa imi depun o cerere de adeziune consilier local INDEPENDENT ,avand in vedere ca prima mea cerere la PLR se poate considera nula !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 12 Octombrie 2014
Puteti sa va depuneti mai bine optiunea sa deveniti independenti, fara sa va pierdeti calitatea dobandita in urma alegerilor de consilier local.
dar in ordonanta este specificat faptul ca o singura data se poate schimba partidul ! cat este de legal a doua oara ?
Daca ati depus cererea la PLR , atunci nu mai puteti depune o alta solicitare. Nu va pierdeti mandatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerile locale 2012 - candidat independent la functia de primar Gheorghe Giura Gheorghe Giura Poate candida ca independent la functia de primar o persoana care nu are domicililul in localitate de cel putin 3 luni de zile? O persoana aflata pe lista de ... (vezi toată discuția)
Ordonanța guvernului nr. 55/2014 ROMANFLORIN ROMANFLORIN pana la ce data se depun optiunile pentru a deveni independendt sa noua optiune politica [Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, ... (vezi toată discuția)
Migratia alesilor daia ileana daia ileana Buna ziua. Am cateva nelamuriri referitoare la asa zisa ``migratia alesilor`` 1.Un consilier local ales pe listele unui anume partid, daca doreste sa devina ... (vezi toată discuția)