avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Punct de lucru
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Punct de lucru

Societatile care au puncte de lucru mentionate in certificatul constatator sunt obligate sa prezinte certificatele de taxe si impozite locale in eventualitatea in care participa la licitatii? Sau acest lucru este se refera doar la Sediile secundare ?

Alte discuții în legătură

Certificat privind plata impozitelor Ema2013 Ema2013 In cadrul procedurii de atribuire a unui contract de lucrari, un ofertant depune Certificatul privind impozitele si taxele locale numai pentru punctul de ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! o societate poate avea 2 coduri fiscale???????? flori2 flori2 Buna ziua!Am o SC cu sediul social in Iasi si CF aferent Am primit o adresa de la MFP Administratia fiscalaRaducaneni o adresa prin care ma informa ca am ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)