avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru apel este necesar un contract nou cu avocatul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru apel este necesar un contract nou cu avocatul meu?

Exista o hotarare judecatoareasca pe fond intr-un litigiu de munca favorabil mie,intimata a decis sa atace aceasta hotarare printr-un apel.Intrebare:trebuie sa fac un nou contract cu avocatul meu ca sa ma reprezinte la acest apel,iar in cazul in care se ajunge la recurs iar trebuie sa fac un alt contract?Cum ramane cu cheltuielile de judecata?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 22:58, 12 Septembrie 2014
Da, in principiu fiecare faza procesuala este separată...contract si onorariu distinct. In final, daca câștigati procesul va recuperati toate sumele cheltuite cu acesta, inclusiv cheltuielile cu onorariile avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat merllin merllin buna am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)
Contract reprezentare? ramonel78 ramonel78 as dori sa stiu ce obligatii are avocatul cu cu care am incheiat un contract??????? cat timp este valabil acest contract?ce inseamna asistare si ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes (onorarii de succese ?!?) ContSters286016 ContSters286016 Salut! Am si eu o problema. Acum 6-7 luni am inceput un proces pentru primirea unei sume de bani (aproximativ 30000 lei) in baza raspunderii civile ... (vezi toată discuția)