avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcolemie peste 0.8 în sange
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcolemie peste 0.8 în sange

Bună ziua. soțul meu a bătut și a avut accident cu mașina soldat fără victime. alcolemia la etilotest a fost 0.7.I s a întocmit dosar penal. problema este ca el e în perioada de reabilitare după ce a comis o alta infracțiune (furt electronic) pentru care a luat 2 ani cu suspendare. întrebarea mea este dacă în prezent poate scăpa cu neinceperea urmăririi penale.are vreo influenta negativa faptul ca e în perioada de reabilitare? dacă e condamnat pt conducerea sub influenta alcoolului și accident auto I se poate da sentinta cu suspendare sau I se da direct cu executare? exista vreo șansă să nu facă pușcărie? va rog . as avea nevoie de un avocat Bun care sa mă ajute. Mulțumesc mult anticipat
E in perioada de incercare.. daca va fi condamnat pt fapta asta si va fi pt ca prezinta pericol social, va executa si cei 2 ani, se va revoca suspendarea.
Este intr-o situatie dificila, totul depinde de acest ultim dosar, daca ajunge sa fie condamnat, se revoca suspendarea si pedeapsa stabilită pentru aceasta ultima infractiune se adaugă la pedeapsa anterioară neexecutata;pedeapsa rezultanta se va executa in regim de detentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan silesile silesile faptic s-a intamplat in urma cu aproape un an cand mi-i s-a ridicat permisul dupa un test cu aparatul etilotest care a masurat 0,6 in aerul expirat. apoi au ... (vezi toată discuția)
2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Refuz de probe,nr expirate alcool :( ronaldo20 ronaldo20 Buna seara nu stiu cum sa incep....In 2010 am condus fara permis am fost condamnat cu suspendare..in 2012 am fost condamnat la furt :( am primit contopite 2ani ... (vezi toată discuția)