avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de nastere international
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de nastere international

buna! as vrea sa stiu ce acte ii trebuie fiicei mele ptr a-si schimba certificatul de nastere romanesc, in unul international , in vederea casatoriei in germania
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 11:36, 21 Martie 2024
Este vorba de certificatul de nastre de tip "nou", in vigoare de cativa ani totusi.
Aveti nevoie de:
Actul de identitate al solicitantului - original si copie
Certificatul vechi - pentru preschimbare - in original si xerocopie;
Timbru fiscal in valoare de 2 lei
Taxa de arhiva, de urgenta.
Cerere eliberare certificat nastere international
mersi mult! dar unde ? la evidenta populatiei? sau?
Da, la evidenta populatiei. Vedeti ca dureaza ...
Casa de piatra fiicei dvs.!
multumesc mult
Certificatul il solicita fiica dvs. la starea civila de la locul de domiciliu/resedinta sau de inregistrare a nasterii. Sa nu uitati ca trebuie apostilat la prefectura pentru a putea fi folosit in Germania. Va trebui ca fiica dvs. sa solicite odata cu certificatul de nastere si eliberarea unei adeverinte de cutuma, anexa 9, din care sa rezulte daca a mai fost sau nu casatorita si pe care de asemenea o veti apostila la prefectura. Costul apostilei este de 25 lei/act.
Ultima modificare: Luni, 15 Septembrie 2014
Justitiarul711, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua. aș avea nevoie de o apostilă pe certificatul de ... Manuela2022 Manuela2022 Bună ziua. Aș avea nevoie de o apostilă pe certificatul de naștere model vechi (1970). Pot să solicit aplicarea apostilei la prefectura Mun. București ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere AlexLFC AlexLFC Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasii pentru a-ti schimba certificatul de nastere. Urmeaza sa plec in mai la studii in Olanda si mi s-a spus ca voi ... (vezi toată discuția)
valabilitate certificat de nastere vechi venon venon Buna ziua. As dori sa stiu daca certificatul de nastere tip vechi este valabil pentru obtinerea unui certificat de celibat de catre o persoana imputernicita ... (vezi toată discuția)