avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. Aș avea nevoie de o apostilă pe ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. Aș avea nevoie de o apostilă pe certificatul de ...

Bună ziua. Aș avea nevoie de o apostilă pe certificatul de naștere model vechi (1970). Pot să solicit aplicarea apostilei la prefectura Mun. București sau doar în județul de domiciliu?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:04, 2 Octombrie 2021
Apostila pe certificatul de nastere se obtine de la prefectura de la locul dvs. de domiciliu sau de nastere.
Pe certificatele model vechi, acelea mici, nu se aplica apostila. Aveti nevoie de modelul nou, international pe care il apostilati mai apoi la prefectura locului de nastere ori a locului dvs. de domiciliu din actul de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostila pe certificatul de nastere lotuss lotuss Poate cere mama mea la tribunal sa fie pusa apostila pe certificatul meu de nastere,eu fiind plecata din tara? Daca da,ce documente sunt necesare alaturi de ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere international violeta-pinti violeta-pinti buna! as vrea sa stiu ce acte ii trebuie fiicei mele ptr a-si schimba certificatul de nastere romanesc, in unul international , in vederea casatoriei in ... (vezi toată discuția)
Duplicat si apostila certificat de nastere tip vechi Ivan81 Ivan81 Buna seara! Am nevoie de certificatul de nastere (tip vechi) apostilat, pentru depunearea dosarului de cetatenie in alta tara. Sunt nascuta in Bucuresti dar ... (vezi toată discuția)