avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... aplicarea codurilor?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

aplicarea codurilor?

Am un proces din 2012.Judecarea se va face după codul vechi.Plata taxei de timbru pentru recurs se face după OUG 80/2013 sau după prevederile din 2012 ? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: udreacris , utilizator 19:22, 15 Septembrie 2014
dupa codul cand sau intamplat faptele
Întrebam despre taxa de timbru.Se plateste după Legea 146/1997 din anul 2012 sau după OUG 80/2013 ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta sustine ca cererile de recuzare sunt independente de litigiul dedus judecatii eusaisapte eusaisapte ...fara sa indice legea care stabileste aceasta. Eu am indicat ca conform art. 270 Codul Muncii, si OUG 80/2013 art. 29 l), jurisdictia muncii este scutita de ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru calculata gresit de instanta BMV BMV Am urmatoarea situatie: am depus cerere de recurs la ICCJ. Am timbrat 4536 lei pentru suma contestata de 495979. De curand am primit citatia care precizeaza ... (vezi toată discuția)
Mai pot timbra acțiunea pânã la primul termen de judecatã? puideurs puideurs Buna ziua, Daca actiunea introductiva de judecare nu a fost timbrata, mai pot timbra actiunea pina la primul termen de judecata ? (20.05.2014), pentru ca ... (vezi toată discuția)