avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte pasaport pt copil minor un parinte plecat in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte pasaport pt copil minor un parinte plecat in strainatate

Buna ziua.As dori sa plec cu copilul meu de 2 ani la Londra dar tatal e acolo si nu stim cum se face procura de acolo,la ambasada si trimisa prin posta? Sau daca vine tatal acasa si facem impreuna cererea pt pasaport si apoi pleaca,mai trebuie ceva hartie pentru cand plec doar eu cu copilul? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:06, 13 Septembrie 2014
Daca vine el in tara, depuneti impreuna actele pt pasaport si da declaratie la notar prin care isi exprima acordul sa iesiti din tara dvs si copilul.
Daca da declaratia la ambasada sau consulat, va da acordul si pt pasaport si pt a pleca din tara intr-o singura declaratie , dar in mai multe exemplare pt ca unul ramana la serviciul pasapoarte. Le trimite prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pentru minor gabriela141223 gabriela141223 buna ,am o problema .am vrut sa fac pasaport baiatului meu minor si nu au vrut sa-i faca zicand ca e nevoie de acordul tatalui ptr pasaport. nu am fost ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara copil minor andreea888 andreea888 Buna seara, as dorii sa stiu ce acte imi sunt necesare pt a iesi din tara cu un copil minor, noi suntem in Romania, iar tatal in Cehia, cum ne poate face ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)