avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Radiere nume mama in certificat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Radiere nume mama in certificat

Se poate radia numele mamei de pe certificatul de nastere, avand in vedere faptul ca persoana este adulta? Mai precis, am fost abandonata la nastere de catre mama si m-a crescut tatal, majora fiind, vreau ca pe certificatul meu de nastere sa apara doar tatal iar in dreptul mamei -. Se poate?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:23, 13 Septembrie 2014
Din punctul meu de vedere NU!
Nu, in certificat e scris la numele mamei cea care v-a nascut, asta nu are legatura cu calitatea ei de mama sau ce simtiti dvs fata de dansa.
Moral nu are nicio calitate din punctul meu de vedere, sentimente fata de o persoana pe care nu am cunoscut-o, nu exista. In acest caz, exista vreo solutie, cum ar fi adoptia?
Multumesc.
Daca v-a crescut o doamna pe perioada minoritatii dvs si vrea sa va adopte, sigur, va poate adopta si astfel intrerupeti legatura ( in acte; legal) cu mama biologica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate irina.modrea@gmail.com irina.modrea@gmail.com Parintii mei biologici au divortat, iar in urma divortului tatal meu si-a schimbat numele si eu si mama am luat numele celui de-al doilea sot al mamei. Incerc ... (vezi toată discuția)
Dovedirea legala pentru tagada paternitatii suraj39arun suraj39arun In caz de dovedire legala pentru tagada paternitatii sotiia care a mintit timp de mai multi ani ca e copilul meu si se demonstreaza prin IML ca acel copil ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate-test adn denis2012 denis2012 Buna ziua,as vrea sa stiu daca tatal meu are acelasi adn ca al meu,cum pot face sa aflu daca el nu doreste sa faca analizele de sange?nu avem acelasi nume ... (vezi toată discuția)