In caz de dovedire legala pentru tagada paternitatii sotiia care a mintit timp de mai multi ani ca e copilul meu si se demonstreaza prin IML ca acel copil rezultat in urma casatoriei nu este al meu i se poate cere daune morale in fata instantei.Sau mai bune zis exista o lege care condamne acest fapt? sa fie obligata la daune materiale?
Nu exista neaparat o lege care sa incrimineze special cazul prezentat de dvs , dar in mod cert , logic si indubitabil dvs puteti intenta actiune in instanta pentru recuperarea sumelor de bani platite ca si pensie alimentara!:)
Dumneavoastra puteti solicita daune morale, dar ramane ca si instanta sa le acorde.
Este dreptul dumneavoastra sa solicitati aceste daune daca v-a fost prejudiciata imaginea sau ati suportat alte prejudicii.
Eu as dori sa stiu daca se acorda sau nu cred ca sunt un caz singular,impactul moral la aflarea unei asemenea vesti nu e simplu sa stii ca ai crescut un copil aproape de majorat si sa constati ca nu e al tau!Tinand cont ca mama mea a crescut acest copil pana la 10ani(adica ea se ocupa cat timp era m noi la munca si uneori la noi venea numai cateva ore) ce sanse as avea sa obtin daune?
Negare paternitate
camelia72
Tatal constata ca fiul pe care l-a crescut, nu este fiul biologic. Baiatul are 20 de ani, este conceput in timpul casatoriei. Tatal al carui nume il poarta ... (vezi toată discuția)